Find de helt rigtige lamper til dit hjem hos Designerlys.dk

Køber du dine lamper hos Designerlys.dk, opnår du flere gode fordele. Først og fremmest har butikken altid et af landet bedste udvalg. Du kan derfor helt sikkert finde en lampe der passer perfekt til din bolig. Samtidig kan du vælge imellem en masse kvalitetsmærker, mange af hvilke du sikkert allerede kender. Kataloget tæller blandt andet Bestlite lamper, Fritz Hansen lamper og flere andre. Vil du vide mere om butikken og udvalget, så læs mere herunder.

Bestlite lamper i smukt klassisk design

Bestlite lamper er klassiske lampedesign når det er bedst. Mangler du en smadderflot lampe til skrivebordet, som helt sikkert også vil se flot ud om både ti og tyve år, er kataloget med Bestlite lamper et super godt sted at starte med at kigge. Her finder du flere flotte Bestlite lamper i absolut topklasse kvalitet. Foruden de legendariske skrivebords lamper kan du desuden også købe standerlamper og pendler fra Bestlite, som er mindst lige så flotte. Et tidløst lampemærke, som du helt sikkert vil synes godt om og blive glad for.

Bredt udvalg af Fritz Hansen lamper 

Nu vi taler tidløse lampedesign, kan vi næsten ikke komme uden om også at nævne Fritz Hansen lamper. Det er der nu heller ikke den store grund til, da man ikke behøver den store undskyldning for at tage et kig på deres udvalg. Fritz Hansen lamper har eksisteret i over hundrede år, og er et tidløst mærke, som både designer loftslamper, bordlamper, væglamper og gulvlamper. Mange af de flotteste varianter af Fritz Hansen lamper kan du lige nu se hos www.designerlys.dk, det samme gælder Bestlite lamper. Vælger du at handle i butikken, kan du blandt andet glæde dig til gratis levering med GLS samt venlig og kyndig kundeservice, hvis det skulle blive aktuelt.

Designerlys.dk