Indret hjemmet med rustikke B green krukker og unikt ARTbyKobber brugskunst

Er du i humør til at shoppe hyggeligt brugskunst og / eller boliginteriør? Så er Butik Landliv lige nu den helt rette butik at besøge. Her finder du en masse spændende mærker; blandt andet må du endelig huske at kigge forbi de skønne kategorier med B Green krukker og ARTbyKobber. Begge byder på et spændende udvalg, der vil passe perfekt hjem til din bolig eller som gaveide til en housewarming. Vil du vide mere om butikkerne eller mærkerne, så læs videre i artiklen herunder.

Dekorative B Green krukker 

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af potteplanterne i din bolig eller hjemme på terrassen? Så er B Green krukker det helt rette valg. B Green krukker er først og fremmest super dekorative, med et rustikt patineret design som passer rigtig fint ind i en moderne bolig. Det hele bliver bestemt ikke mindre interessant, når man så hører at B Green krukker er fremstillet i miljøvenlige materialer så vidt det lader sig gøre. Kataloget med B Green krukker hos www.butiklandliv.dk spænder bredt lige nu, og inkluderer både små potter til vindueskarmen samt større modeller til de større husplanter. Tøv ikke med selv at kigge forbi butikken og tage et kig på kataloget.

ARTbyKobber brugskunst

Foruden de flotte B Green potter og krukker, så finder du selvfølgelig også en masse andre typer brugskunst og boligartikler hos Butik Landliv. Blandt andet skønt brugskunt fra ARTbyKobber. ARTbyKobber designer charmerende blomster i kobber, som har et utrolig fint og rustikt look, som vil pynte super flot i en vindueskarm, på sofabordet eller i reolen. Lige nu er der over ti forskellige unikke design du kan vælge imellem i kataloget med ARTbyKobber hos forhandleren, så mon ikke der også er ét du vil synes godt om?

Besøg Butik Landliv allerede i dag, og se hele det fantastiske udvalg af brugskunst fra mærker som B Green krukker, ARTbyKobber brugskunst og mange andre.

 

 

Butik Landliv