Med sprøjtespartel arbejde og filt af væg får du de smukkeste vægge

Ved renovering af en væg skal der meget mere til, end man umiddelbart kunne tro. Derfor findes www.cogs.dk, som er dit team af erfarne og dygtige håndværkere med speciale i vægge og lofter samt renovering og finpudsning af disse. Derfor er du sikker på, at de kan klare den opgave, du ønsker at få ført til dørs, så længe den handler om en væg. Her behandler de mange forskellige typer af vægge og lofter, og du får hjælp til alt fra sprøjtespartel arbejde og maling til filt af væg m.m. Gør derfor dig selv den tjeneste at sikr dig selv de bedste resultater med Crillesen & Sørensen.

Crillesen & Sørensen tilbyder ensartet filt af væg

Der findes flere delprocesser i renoveringen af en væg, før den står klar og færdig. Filt af væg er en af disse processer, som Crillesen & Sørensen har stor erfaring med at udføre. Filt af væg er et stykke arbejde, der kommer efter spartelarbejdet er færdiggjort. Herefter fungerer filten som et ekstra lag på væggen, der skaber ensartethed og den sidste finish hvad angår glathed. Hos firmaet anvender de en miljøvenlig filt af væg i form af en variant, der består af tynde glasfibertråde, der senere slibes ned for det bedst mulige resultat. Du kan læse mere om, hvad filt af væg vil sige, ved at klikke ind på hjemmesiden, hvor de gør dig umage med at gøre renoveringsprocessen forståelig for dig som kunde. Få de flotteste vægge med filt af væg, som du kan male eller sætte tapet på.

Få effektivt sprøjtespartel arbejde på store overflader

Har du flere eller store vægge, der skal spartles, før du kan komme videre med renoveringen? Så skal du overveje at gøre brug af tilbuddet om sprøjtespartel arbejde hos Crillesen & Sørensen. Sprøjtespartel arbejde adskiller sig fra den almindelige spartling ved at være hurtigere og mere effektiv. Dette gør, at sprøjtespartel arbejde ofte er populært i forbindelse med store overflader, så spartlingen ikke tager for lang tid. Er der ujævnheder og buler, kan et almindeligt spartel arbejde gå ind og klare dette, før sprøjtespartel arbejdet ligger den sidste finish, som gør væggen ensartet og flot. Du kan naturligvis også få hjælp til det almindelige spartel arbejde fra firmaet.

 

De flotteste vægge er altid skabt af fagfolk, der kan deres kram. Det er lige, hvad de kan hos Crillesen & Sørensen, hvorfor du ikke må snyde dig selv for deres professionelle arbejde.

 

 

Crillesen & Sørensen