Mille frokosttallerkener og mulighed for at shoppe Mille stellet

Eslau er kendt for Mille stellet, som er en designperle, der indbefatter frokosttallerkner, middagstallerkner og ymerskåle.

Mille stellet skal ses

Mille stellet er en dansk klassiker inden for porcelænsdesign og kan findes i mange danske hjem – gamle såvel som nye. Det er tidløst design med elegante linjer og subtile detaljer, som helt sikkert vil passe til dit middagsbord, hvis du kan lide dansk design og æstetik. I Mille stellet finder du både frokosttallerkner, middagstallerkner og morgenmadsskåle. På hjemmesiden eslau-shop.dk kan du læse mere om stellets historie og se billeder af de forskellige sæt. Hvis man går op i mad, så ved man at den æstetiske oplevelse er halvdelen af glæden, og derfor er det vigtigt hvilke tallerkner, man spiser af og hvilket service man bruger. Du kan finde mange forskellige flotte designs på hjemmesiden, og Mille stellet er en klassiker, som aldrig går af mode. Du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge på siden, for det er altid god kvalitet, smukt hvidt porcelæn og solide tallerkner, som der ikke går skår af.

Mille frokosttallerkener og andet fra samme mærke hos Eslau

Hvis du leder efter flotte tallerkner, så er Mille frokosttallerkner måske lige noget for dig. Denne smukke tallerken er elegant, tidløs, og har opnået klassikerstatus inden for dansk design. Der er mange forskellige super smukke detaljer og de smukke linjer vil være lige noget for dig, hvis du kan lide kvalitetsdesign til gode priser. Det danskprægede design er super smukt og har opnået succes internationalt, og det vil helt sikkert passe godt ind hjemme hos dig, hvis du kan lide smuk og elegant æstetik og flotte tallerkner i flot stand. Mille frokosttallerkner er elegante og får et måltid til at se flot ud. De har en høj kant, hvilket er karakteristisk for netop denne tallerken, og det er det, der har gjort Mille frokosttallerkner til en klassiker i Danmark. Der er mange forskellige super smukke porcelænsvarer på hjemmesiden, for det familieejede firma har eksisteret i mange år og har været førende inden for keramik i generationer.

Eslau