Pryd væggene i hjemmet med byplakater eller danske citatplakater fra Frans Barstad

Savner du lidt pynt til væggene derhjemme, eller mangler du en god gaveide til én du holder af? I begge tilfælde er Frans Barstad en fin butik at besøge. Her finder du nemlig en masse hyggelige og dekorative plakater til fine priser. Kataloget har lige nu rigtig mange spændende kategorier at byde på, blandt andet byplakater, danske citatplakater, plakater med mad og lignende. Manden bag hedder Frans Barstad, og overordnet udgiver han sine plakater under kaldenavnet DOK plakater. Læs mere herunder.

Byplakater i tidløse design

Det er bestemt ikke udvalget af plakater der fejler noget, når man besøger Frans Barstad’s hyggelige lille webshop, og tager et kig på de mange fine DOK plakater. Der er massevis af spændende kategorier du kan vælge imellem, blandt andet byplakater. Her har kunstneren tegnet en række flotte plakater med særlige kendetegn fra Århus, København, Ålborg og Odense. Vil du gerne have en specialdesignet byplakat med din egen hjemby, så kan du bestille sådan én ved at indsende postnummer bynavn. Alle byplakater har flotte og tidløse design, og vil helt sikkert se flotte ud hjemme i privaten, på dit kontor eller lignende. Klik eventuelt selv forbi kategorien på hjemmesiden og få et kig på de flotte byplakater.

Opmuntrende danske citatplakater

Foruden byplakater er der som tidligere nævnt også en masse andre spændende kategorier med plakater du kan vælge imellem, her i blandt danske citatplakater. Her vil du finde opmuntrende citater med et positivt budskab, som ”Husk at livet er en gave” og ”Når man har én at være to med”. Foruden citaterne er hver af de danske citatplakater udsmykket med en fin tegning, præcist som de fleste andre af de unikke DOK plakater.

Uanset om du bestiller danske citatplakater, byplakater eller en helt tredje type plakater fra Frans Barstad er der tale om flotte og klare print, som vil holde sig pæne i mange år, ikke mindst hvis man sætter dem op i ramme.

 

Frans Barstad