Find den helt rette saltskrub og salve i skøn kvalitet hos Badeanstalten

Hos Badeanstalten kan du finde et bredt udvalg af kropspleje og ting til badeværelset. Læs mere om salve og om saltskrub her.

Badeanstalten

Salve til tørre læber og slidt hud

Hvis du har brug for en lille salve, som du kan bruge, når du har slidt hud eller tørre læber, så kan Badeanstalten hjælpe dig, for de sælger forskellige slags luksussalver til billige penge. De små praktiske bøtter er lige til at have med i tasken, og derfor kan du altid have dem ved hånden, hvilket er smart, for man ved aldrig, hvornår læberne sprækker eller man lige har brug for en fugtighedsgivende salve. Der er forskellige aromaer, og de har forskellige fordele. Alle salverne er lavet af nærende sheasmør, som beskytter huden og giver den fugt, og så er der aromaer, hvor fx menton er god til at smøre under næsen, hvis du er forkølet, for så vil du få en følelse af frisk luft og udrensning i næsen. Der er forskellige lækre versioner, og du kan helt sikkert finde den salve, som du bedst kan lide i butikken.

Godt udvalg af saltskrub 

Badeanstalten sælger mange forskellige ting til badeværelset, og du kan helt sikkert finde lige det, du drømmer om i butikken. Der er mange forskellige slags bodyscrubs, salver, cremer, ansigtspleje, hudpleje, kropspleje, hårpleje, shampoo, badesalte, æteriske olier, aromatiske salte, børster, svampe, pimpsten og meget mere. Hvis du fx leder efter luksus saltskrub, så kan du finde det i butikken til gode priser. Her er forskellige farver og dufte, og på den måde kan du finde den saltskrub, der passer bedst til dit badeværelse. Saltet er fransk middehavssalt, og du kan være sikker på, at det har mange gode egenskaber, som kan få din hud til at blive så blød som en babynumse. Vælg imellem de mange forskellige flotte farver, hvor du bl.a. finder agurk og mynte (grøn), aktive kul (kulsort), vilde bær (rød) osv. Der er helt sikkert en god gaveide iblandt, for saltskrub kan man da næsten ikke få nok af.