Håndlavet sæbe og læbepomade med unikke ingredienser fra badeanstalten.dk

Shop håndlavet sæbe og læbepomade fra badeanstalten.dk, der har fokus på naturens ingredienser, som jo giver en masse plejende egenskaber. Læs også mere på www.badeanstalten.dk.

Badeanstalten

Råvarerne taler for sig selv. Bestil læbepomade fra Badeanstalten

Shop en nærende læbepomade, der føles rigtig god på læberne. Badeanstalten har ramt plet med deres vidunderlige pomade, som er perfekt til de udsatte, tørre områder, der har brug for en fugtende behandling. Den fås bl.a. i mulighederne Pink Grape, Spearmint og Lakridsrod. Alle aromaerne er naturlige og skabt af kvalitetsingredienser på den danske fabrik. Prøv også en af deres salver, der fås i forskellige udgaver. Hos Badeanstaltens egen webshop får du fri fragt, så det virker fornuftigt at prøve nogle af de forskellige læbepomader og salver. Det kan selvfølgelig også være, du finder noget andet fristende blandt kataloget af bodyscrub, badesalt, massageolie, pimpsten og andet nydeligt. Hvorfor ikke kigge forbi badeanstalten.dk nu for at se, om en af deres læbepomader eller salver er noget for dig?

Deres håndlavede sæbe i mosaiktern indeholder ikke sulfat

Ønsker du en fast håndsæbe eller en flydende variant med skønne ingredienser? Køb håndlavet sæbe fra fabrikkens egen webshop, der er indrettet med alle deres godter fra egen produktion. Det er ikke svært at blive fristet, når man bladrer igennem produkterne både med fast og flydende sæbe. Deres faste, håndlavede sæbe er ikke kun en fryd for kroppen, men også en fryd for øjet. Se de smukke mosaiktern i flotte farver, der er en fornøjelse at påføre hænderne hver gang. Hos Badeanstalten sælger de også håndlavet sæbe i pakker med flere, du selvfølgelig også kan se på www.badeanstalten.dk. Kig forbi deres unikke produktudvalg, hvor de gode, traditionelle ingredienser møder innovation og nye måde at skabe den bedste wellness-følelse på. Fristelser er der i hvert fald nok af, når man shopper rundt blandt kropsplejeprodukterne hos fabrikken fra Aalborg.

Badeanstalten tilbyder gode læbepomader, der er spækket med det bedste fra naturen. Så kommer det ikke til at gøre noget, hvis man slikker sig om munden. Mange er også glade for deres håndlavede sæber, der fås i usædvanligt fine farver, der fletter sammen og harmonerer i mosaiktern.