Derfor bør du træne med bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler kan have en række gode funktioner - ja, faktisk anbefales de ligefrem af jordemødre og læger. Kuglerne kan hjælpe dig med at styrke bækkenbunden, så du modvirker inkontinens. De kan også give flere, og bedre, orgasmer, og så kan kuglerne fås med et lille, erotisk twist… 

Kvinders bækkenbund bliver ganske naturligt slappere med alderen, og særligt i forbindelse med fødsler. Det kan føre til inkontinens, og at det er sværere at få orgasme. Disse ting kan heldigvis modvirkes med bækkenbundskugler, og hvis du vil, kan du gøre træningen til en del af dit sexliv - med dig selv eller andre.

Hvad er bækkenbundskugler? 

Bækkenbundskugler kan se en smule forskellige ud. De kan bestå af én eller flere kugler, som føres op i skeden (så langt som du nu er komfortabel ved, men så “snoren” stadig hænger ud). Du træner med kuglerne ved at stramme op i bækkenbunden og klemme om kuglerne, så de løftes op.  

Disse knibeøvelser hjælper til at styrke bækkenbunden, så den ikke bliver slap og dårligt i stand til at holde på vandet. En stærk bækkenbund gør det også nemmere at få orgasme, og kan i det hele taget bidrage til et bedre sexliv.

Du kan med fordel investere i en vandbaseret glidecreme, som du kan bruge til dine bækkenbundskugler. Smør dem ind i glidecreme, men ikke for meget, for kuglerne skal nemlig også være til at holde på.

Gør træningen til en erotisk leg

Du kan få bækkenbundskugler i mange udformninger, og hos sensual.dk finder du lidt af hvert. Eksempelvis kan du vælge et produkt med en vibrerende funktion. Det kan gøre det lidt sjovere at bruge bækkenbundskuglerne, og gøre dig mere motiveret til træningen. 

Nogle vælger også at bruge bækkenbundskugler med vibration sammen med deres partner. Det kan tilføje lidt krydderi til aktiviteterne i soveværelset. Men dine bækkenbundskugler kan naturligvis også bruges ganske uerotisk. Du kan have dem i, imens du ordner ting og sager i hjemmet, og du kan også bruge dem i badet. Nogle vælger ligeledes at træne koncentreret, mens andre bare lader kuglerne sidde i.

Uanset hvilket produkt du vælger, og hvordan du vælger at bruge det, vil det med al sandsynlighed styrke din bækkenbund. Det er en stor fordel, fordi det kan forebygge inkontinens og bidrage til et bedre sexliv med flere orgasmer. Og hvem vil ikke gerne have det?

Sensual