Øg arbejdsglæden: Prøv et foredrag om motivation fra JohnHarmsen

Hvis du er en af de mange mennesker, der bruger en del timer på deres arbejde hver uge, så vil det formentlig også have en stor betydning for dig, at det er en god arbejdsplads at være på. Dette kan du gøre noget ved med et foredrag om motivation fra JohnHarmsen, så du bliver i stand til at øge arbejdsglæden. Lyder det interessant? Så kan du læse mere om et motiverende foredrag i denne artikel. 

Fordi de fleste mennesker ugentligt bruger mange timer på deres arbejdsplads, er det vigtigt, at det bliver sjovt for dem at gå på arbejde, så de er glade, når de dukker op og skal i gang med dagens dont. Gennem JohnHarmsen kan du få et foredrag om arbejdsglæde og motivation. Det vil blive holdt af erfarne foredragsholder John Harmsen, der siden 2002 har hjulpet mange virksomheder med at få en bedre arbejdsplads. Så dette er det rette sted at lede, hvis du gerne vil forbedre din arbejdsplads. 

Få et godt, humoristisk og motiverende foredrag

Hos John Harmsen får du ikke blot et spændende foredrag om motivation, du får også et, som er fyldt med humor samt inspirerer dig og dine kollegaer til at gå på arbejde. På JohnHarmsens hjemmeside får du mulighed for at vælge mellem enten et foredrag, kursus eller webinar, og du bestemmer selv, om foredraget skal foregå online eller på din arbejdsplads. JohnHarmsen tilbyder to foredrag som handler om motivation, nemlig GLAD - MED VILJE og VERDENS BEDSTE KOLLEGA 2.0. GLAD - MED VILJE handler om at få et mere positivt livssyn, og VERDENS BEDSTE KOLLEGA 2.0 handler om, hvordan man kan øge glæden ved at arbejde ved at være en god kollega.

Prøv foredraget VERDENS BEDSTE KOLLEGA 2.0

Fordi VERDENS BEDSTE KOLLEGA blev så populær på arbejdspladserne, har John Harmsen lavet en VERDENS BEDSTE KOLLEGA 2.0. Dette foredrag sætter fokus på, hvordan du skaber en god arbejdsplads ved at være en ordentlig kollega. Til disse foredrag giver John Harmsen dig en særlig garanti, som han kalder for en unik garanti, der går ud på, at hvis du ikke er glad nok for foredraget, så kommer det til at være gratis. Samtidig er det muligt at købe hans bog, Verdens Bedste Kollega, hvis du gerne vil læse om emnet. Synes du, at dette foredrag om motivation lyder interessant? Så læs mere her, hvor du også har mulighed for at få mere information om foredragene. 

 

JohnHarmsen