Betterfelt sælger alt fra filtsutsko til uldstøvler

Hos Betterfelt tilbydes et bredt udvalg af lækre hjemmesko, som findes i den højeste kvalitet. Der findes i det brede sortiment både fultsutsko og uldstøvler, som fås til både børn og voksne, samt til gode priser.

 

Filtsutsko i de bedste materialer

Der tilbydes hos Betterfelt et fornuftigt udvalg af filtsutsko, som er fremstillet af de bedste materialer. Filtsutskoene er lavet i 100% ren uld, med et naturligt indhold af lanolin, hvilket gør at skoene ikke modtager snavs og skidt så nemt. Grundet indholdet af lanolin, er filtsutskoene bedst brugt med bare fødder, hvor de er mest komfortable og ikke vil opsamle snavs og lugt fra fødderne. På den måde kan de lækre filtsutsko benyttes dagen lang derhjemme, uden at man kommer til at døje med svedige og lugtende fødder. Derudover er filtsutskoene meget varme, fleksible og behagelige at have på, på grund af den bløde og varme uld som toppen af hjemmeskoene er lavet af. Filtsutskoene fås også i adskillige farver og design, så der altid kan findes det helt rigtige par hjemmesko til netop din smag. Læs mere på betterfelt.dk og find dine næste hjemmesko.

Varm fødderne med uldstøvler

Betterfelt byder også på lækre uldstøvler, til dem der ønsker lidt mere varme til fødderne. Uldstøvlerne fra Betterfelt kan benyttes året rundt, og er den perfekte gave til dig selv eller nærmeste, som ønsker top komfort derhjemme. Uldstøvlerne er lavet af 100% naturlig og ren uld, og giver derfor en dejlig behagelig varme til fødderne. Grundet den rene uld indeholder uldstøvlerne lanolin, som er fedtet på uldhårene, der hjælper med at forhindre snavs og andet skidt, at sætte sig fast i støvlen. Udvalget af uldstøvler byder på høje eller lav filtede uldstøvler, så der kan vælges efter smag og personlige ønsker. Læs mere om udvalget af hjemmesko på betterfelt.dk.

Besøg Betterfelt allerede i dag, hvis du leder efter et par nye hjemmesko, i høj kvalitet.

Betterfelt logo