Flot udvalg af foldekasser fra Aykasa og NORR modetøj i høj kvalitet hos Blueandberry.dk

Blueandberry.dk sægler modetøj til kvinder og interiørdesign fra danske og udenlandske designere. Læs mere om Aykasa og om NORR her.

Foldekasser fra Aykasa

Blueandberry.dk sælger primært modetøj til kvinder, men har også et eksklusivt udvalg af interiørdesign fra deres yndlignsdesignere, som har lavet nogle totalt fede ting, som de altså bare måtte have med i udvalget. Når man tænker på kasser til opbevaring derhjemme eller på arbejdet, så er det ikke lige umiddelbart ”æstetik” eller ”skønhed” der er de første ord, der kommer op i hovedet, men det kan måske ændre sig, hvis du ser udvalget af foldekasser fra Aykasa, som laver nogle fantastiske designs, som du helt sikkert vil elske. De smukke foldekasser fra Aykasa er perfekte til opbevaring, da de er lette, men super robuste og kan stables ovenpå hinaden. De kan foldes sammen og blive helt flade, hvis man ikke skal bruge dem for en stund. Det bedste ved de smukke Aykasa foldekasser er, at de kommer i så mange forskellige farver og farvenuancer at du tror det er løgn.

NORR modetøj i smukke design

Blueandberry.dk sælger også modetøj til kvinder fra primært danske designere, og her kan du bl.a. finde et flot udvalg af NORR, som sælges til gode priser i butikken. De har lavet nogle super smukke designs, og du kan bl.a. finde jakker, kjoler, bukser, skjorter, trøjer, leggins, toppe og meget mere i butikken. Der er forskellige super flotte designs, og hvis du kan lide det minimalistiske, elegante og feminine, så er NORR et super brand at holde øje med. Deres kollektioner bærer altid præg af en skandinavisk skarphed, men også legesyghed i deres designs og nogle milde farver, som altid passer godt til sæsonerne. Deres sommerkjoler er lange, lyse og moderigtige. Du vil helt sikkert synes godt om deres smukke æsteti, hvis du kan lide skandinavisk design. Du kan læse mere om udvalget af NORR på www.blueandberry.dk, hvor du også kan finde designertøj til kvinder fra mange forskellige andre brands i verdensklasse.

Blueandberry.dk