Køb slipsenåle eller Kenneth Cole ure hos Smeds eftf. Guld & Sølv

Hos den moderne guldsmed Smeds eftf. Guld & Sølv finder du et stort udvalg af smykker og ure til mænd og kvinder samt dåbsgaver og vielsesringe. Blandt de mange kvalitetsprodukter, er det nemt at finde gaveidéer til manden, da Guldsmed Smed har mange flotte kvalitetssmykker- og ure til mænd, bl.a. slipsenåle og ure fra designere som Kenneth Cole.

Slipsenåle i gode materialer

Når manden skal stå skarpt i jakkesæt til fest eller hverdag, så er en slipsenål uundværligt tilbehør. Smeds eftf. Guld & Sølv forhandler et bredt udvalg af slipseholdere og slipsekæder i forskellige design og prisklasser. Slipsenålene er lavet i gode materialer, som spænder over double, forgyldt sølv, rhodineret metal, rustfrit stål og sølv. Hvis anledningen er af en mere festlig karakter som et bryllup eller en rund fødselsdag, er det på hjemmesiden også muligt at købe manchetknapper, ligeledes i mange forskellige design. Smeds eftf. Guld & Sølv er stedet at kigge, hvis du vil sætte prikken over i’et på dit look, når du skal til fest og finder jakkesættet frem – hvad enten det er en slipsenål, manchetknapper eller måske et pænt ur, du mangler.

Kenneth Cole ure

Smeds eftf. Guld & Sølv er også leverandør af kvalitetsure til både kvinder og mænd. Ure i flotte design er i dag ikke kun et redskab til at holde styr på tiden, men også et smykke og en måde at vise sin personlige stil frem på. Et eksempel er de smarte ure fra den amerikanske designer Kenneth Cole, som fås til både mænd og kvinder. Selvom Kenneth Cole startede med at designe kvindesko, spænder hans repertoire i dag bredt og Kenneth Cole urene er et stilfuld supplement til din garderobe. Hos Smeds eftf. Guld & Sølv kan du få urene med læderrem eller stållænke, og til kvinden findes der også et Kenneth Cole ur med rosa forgyldt urskive. Hvis du er på udkig efter et nyt ur eller en spændende gave, så kig ind på Smeds eftf. Guld & Sølvs kollektion af lækre ure.

Smeds eftf. Guld & Sølv