Manchetknapper og brocher til mænd og kvinder fås hos MadamAdamas

MadamAdamas startede sin smykkeforretning i 2009, et år efter sit tredje barn Adams fødsel. Adamas betyder diamant på græsk, og navnet MadamAdamas lå derfor lige til højrebenet. De designer og producerer et stort udvalg af unika smykker til alle og enhver. Find derfor alt fra manchetknapper til ham og fine brocher til hende på deres hjemmeside.

Manchetknapper der matcher din stil

Mænds brug af smykker har i lang tid nærmest kun været begrænset til armbåndsuret. Manchetknapper er dog blevet in igen, og er derfor selvfølgelig også en del af udvalget hos MadamAdamas. De mest populære manchetknapper i kataloget er fingeraftryksmanchetknapperne. Disse er lavet ved at tage et fingeraftryk, der efterfølgende støbes til flotte, rå manchetknapper i et hvilket som helst materiale, du kunne tænke dig. Disse manchetknapper er anderledes end andre traditionelle manchetknapper, hvilket gør dem perfekte som gaver, der virkelig skiller sig ud fra mængden. Du finder dog også klassiske manchetknapper i kataloget på www.madamadamas.dk. Vælg for eksempel mellem store kobberfarvede klassiske 5 øre manchetknapper, der altid virkelig bliver lagt mærke til. Eller tag en snak med MadamAdamas selv, og find frem til netop det design, der passer din personlige stil bedst muligt. Alle manchetknapper fra dem kan desuden bestilles hjem, hvis de ikke lige umiddelbart er på lager eller står som udsolgte.

Gør ethvert outfit unikt med flottebrocher

Brocher fra MadamAdamas er ligesom resten af udvalget alle håndlavede unika smykker, der altid er lavet i ægte guld eller sølv. Dette garanterer, at alle brocher er fuldkommen fri for nikkel eller andre allergifremkaldende materialer. Brocher er derfor det perfekte tilbehør til ethvert outfit, og fås derfor naturligvis i et utal af designs hos MadamAdamas. Find for eksempel en flot sølvbroche, der er formet som en orkide med 3 hvide ferskvandsperler som støvfangere i midten af blomsten. Under brocher i den blomstrende afdeling finder du også en lavendelblå blomsterbroche, der er 5 cm i diameter og perfekt til for eksempel konfirmandinden. Du finder også et stort udvalg af mere abstrakte brocher, såsom en broche med krydsede sølvstave og 2 sorte zirkoner. En bred hammerbanket sølvstav med en abstrakt rund oval sølvtråd udgør denne broches design, der i alt er 6 cm lang og 3 cm bred. Holder du af abstrakte designs, men mangler en smule farve, fås også en blå agat broche med sølvtråd og blomster. Den flade blå agat udgør i dette tilfælde basen for brochen, der efterfølgende er pyntet med snoet sølvtråd og små blomster i sølv.

Se billeder af de mange designs på madamadamas.dk. Her finder du ligeledes kontaktoplysninger på det kompetente team, der gerne hjælper dig, hvis du har specielle ønsker angående dit indkøb af smykker.

MadamAdamas