Online forhandler af Christina Watches og Arne Jacobsen armbåndsure i topkvalitet

Hos Guldsmed Østergaard findes der altid et fornuftigt udvalg af flotte og unikke smykker, i god kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på flotte Arne Jacobsen armbåndsure og Christina Watches, som findes til gode priser.

Arne Jacobsen armbåndsur i dansk design

Hos Guldsmed Østergaard findes der flere kollektioner af flotte Arne Jacobsen armbåndsure, der lover et flot dansk design. Arne Jacobsen armbåndsurerne er tro mod de originale tegninger af urene, der giver dem en ekstra genkendelighed og kvalitet. Urene fås både til mænd og kvinder, hvor der hos Guldsmed Østergaard findes mange forskellige varianter af Arne Jacobsen armbåndsure. Urene findes bl.a. i forskellige størrelser og farver, der gør at der kan findes et armbåndsur til alle, uanset køn og ønske. Arne Jacobsen armbåndsurene findes ligeledes med forskellige slags remme, alt efter om man ønsker læderremme i forskellige farver eller meshlænker, der giver et mere stilrent look. Undersøg eventuelt udvalget på www.guldsmedoestergaard.dk og find dit næste ur.

Christina Watches i høj kvalitet

Hos Guldsmed Østergaard findes der også andre kvalitetssmykker fra Christina Jewelry, bl.a. Christina Watches. Christina Watches lover et dansk brand i høj kvalitet, som stammer fra Herning. Idéen bag Christina Watches var oprindeligt at skabe og designe ure i høj kvalitet, med ægte sten og til gode priser. Christina Watches tilbydes i dag i en lang række forskellige materialer og farver, der giver alle mulighed for at finde et ur der matcher deres ønsker. Christina Watches findes bl.a. i guld, sølv, blanding af guld og sølv, samt med læder eller metalrem. Christina Watches som findes hos Guldsmed Østergaard er alle Swiss made, hvilket giver dem et kvalitetsstempel på urværket og viser at urene er af høj kvalitet.

Besøg Guldsmed Østergaard allerede i dag, hvis du er på udkig efter nogle nye ure, der lover et stilrent design og høj kvalitet. Urene findes i mange forskellige design, så der helt sikkert kan findes et ur, der passer dig.

Guldsmed Østergaard