Tilføj prikken over i'et til dit outfit med Marguerit smykker eller et Michael Kors ur

Trænger du til noget selvforkælelse, eller er du på udkig efter en gave til en du holder af? Så har Guldsmed Østergaard helt sikkert noget, du kan bruge. I sortimentet finder du alt lige fra stilrene Michael Kors ure til de klassiske og velkendte Marguerit smykker. Besøg www.guldsmedoestergaard.dk og gå på opdagelse i et univers af elegante smykker og ure.

Marguerit smykker i skønne design

Hos Guldsmed Østergaard finder du et væld af forskellige typer smykker fra en bred vifte af anerkendte designere. En af den slags smykker, du finder hos forhandleren, er Marguerit smykker. Med den velkendte blomst, som pryder de forskellige armbånd, øreringe og halskæder, kan du pifte ethvert outfit op. Marguerit smykker fås både i guld og sølv, samt fra både Georg Jensen og Lund Copenhagen. Uanset hvilket Marguerit smykke du vælger, er du garanteret en høj kvalitet samt skønt design. Bestiller du inden klokken 14:00, bliver varen sendt samme dag, såfremt den er på lager. Du får oven i købet fri fragt til hele Danmark. Klik ind på www.guldsmedoestergaard.dk og køb dine nye Marguerit smykker allerede i dag.

Michael Kors ure til både damer og herrer

Michael Kors ure udgør også en stor del af sortimentet hos Guldsmed Østergaard. Michael Kors er verdenskendt for deres design, og det forstår man godt, når man eksempelvis ser på deres ure. Michael Kors ure er nemlig yderst elegante og stilfulde samtidig med, at de er markante. Urene er ikke kun praktiske, fordi de viser, hvad klokken er. De er også et smykke i sig selv, som tilføjer prikken over i’et til dine outfits. Du finder Michael Kors ure til både herrer og damer, og med de mange forskellige varianter kan du helt sikkert finde et ur, der matcher dine behov. Fælles for alle Michael Kors ure er den høje kvalitet, så du kan have glæde af dit ur i mange år. Se det store udvalg på www.guldsmedoestergaard.dk.

Guldsmed Østergaard